Bakkum Vertelt: kom in festivalsfeer met het hele gezin

Van 12 tot en met 15 juli strijkt het jaarlijks terugkerend festival Bakkum Vertelt weer neer op Camping Bakkum. Maar liefst 4 dagen vol met de meest ontroerende, lachwekkende, muzikale en te gekke optredens. De voorstellingen vinden plaats in Openluchttheater de Pan of op het intieme Caravanpodium. Er zijn diverse foodtrucs waar je lekker kunt eten en drinken. Er zijn ook speciale kindervoorstellingen, dus plan snel een gezellige middag of avond met het hele gezin. Iedereen is welkom op Bakkum Vertelt!

Kindervoorstellingen

Ga mee op reis met Kalk en Oen naar Wijland. Wijland is een mooi en schoon land waar je geen propjes op de grond mag gooien. De burgemeester en de detective houden dit goed in de gaten. Kalk en Oen kennen deze regels nog niet. Als dat maar goed afloopt. (4+)

Of doe mee aan de interactieve voorstelling voor peuters en kleuters over niet durven slapen, fantasie die op hol slaat, stoute dingen doen en heel veel appels (2+). En maak ook kennis met Otto Ongezien. Otto wil niet opvallen, het liefst verdwijnt hij op de achtergrond. Uit alle macht probeert Otto geen aandacht te trekken en ongezien door het leven te gaan, maar of dat lukt? (4+)

Muziek

De muzikale optredens tijdens Bakkum Vertelt loopt uiteen van ska, punk en reggae tot country, disco en funk. Steffen Morrison brengt het oude soulgeluid weer tot leven en geeft er een nieuwe eigen draai aan. De jongens van ‘Starfish’ nemen je met hun zonnige mix direct mee naar het strand. En wil je echt blij worden? Kom dan naar het optreden van Love The System, deze 11 koppige formatie heeft als doel meer aandacht voor het positieve.

Theater

Stap met ‘When we cried confetti’ binnen in een overdreven feestruimte . Als publiek word je geconfronteerd met het ongemak dat op een feest eigenlijk verborgen blijft (10+). Of ga op in de wervelende, geestige en spannende voorstelling van King Lear, waarbij Joris Lehr allen gebruikt maakt van een stuk touw, mime, taal en spel. Luister op het Caravanpodium naar de  mooiste, ontroerendste en leukste gedichten, die tijdens het festival geschreven worden door de Verhalendames.

Foodtrucs

Geniet van de optredens met een heerlijke wijn uit de mobiele wijnbar van Vive Le Vin of met een verse koffie van Roast Beans. Voor lekker eten kunt u kiezen uit o.a. Healthy Spelty Pannenkoeken en Sushi.

Dit is slechts een greep uit het totale festivalprogramma. Naast de vele optredens zijn er nog veel meer leuke dingen te doen. Maak bijvoorbeeld een eigen festivalstempel onder leiding van kunstenaar Ellen van Putten bij Art To Take in een reizende linoleumdrukkerij.

Benieuwd naar het complete programma? Kijk dan snel op www.bakkumvertelt.nl.