Zonnebloem jubileert: Walk ’n Roll in Limmen

Limmen – De nationale vereniging De Zonnebloem viert dit jaar haar 75-jarig jubileum. In dat kader wordt op 1 juni op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland samen gewandeld. Ook in Limmen trekt men eropuit. Iedereen is welkom, ongeacht fysieke beperkingen en of je al betrokken bent bij de Zonnebloem of niet. Of je nu te voet gaat, in een rolstoel zit of met een rollator loopt: je bent van harte uitgenodigd.

Met de feestelijke Walk ’n Roll-jubileumwandeling wil men alle wandelaars met of zonder rollator en rolstoelers een leuke middag bezorgen. Het evenement vindt plaats in de straten van Kerkweg-Noord. De aanvang is tussen 13.30 uur en 14.00 uur vanaf de Zonnebloemstand voor het Gezondheidscentrum. Sanitaire voorziening is daar aanwezig. De route kent diverse stopplaatsen om even uit te rusten, iets te nuttigen en/of een opdracht uit te voeren. De afstanden tussen deze stopplaatsen zijn kort. Eén ding is zeker; bij alle zes stopplaatsen staat gezelligheid voorop.

Bent u afhankelijk van hulp? Vraag dan een familielid, buur of vriend(in) om mee te wandelen. Lukt dit niet, dan zijn de vrijwilligers er voor u. Belt u dan even vooraf naar Mary Stet (06 11092477). (Foto

Zonnebloem jubileert: Walk ’n Roll in Limmen

Limmen – De nationale vereniging De Zonnebloem viert dit jaar haar 75-jarig jubileum. In dat kader wordt op 1 juni op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland samen gewandeld. Ook in Limmen trekt men eropuit. Iedereen is welkom, ongeacht fysieke beperkingen en of je al betrokken bent bij de Zonnebloem of niet. Of je nu te voet gaat, in een rolstoel zit of met een rollator loopt: je bent van harte uitgenodigd. Met de feestelijke Walk ’n Roll-jubileumwandeling willen men alle wandelaars met of zonder rollator en rolstoelers een leuke middag bezorgen. Het evenement vindt plaats in de straten van Kerkweg Noord. De aanvang is tussen 13.30 uur en 14.00 uur vanaf de Zonnebloemstand voor het Gezondheidscentrum. Sanitaire voorziening is daar aanwezig. De route kent diverse stopplaatsen om even uit te rusten, iets te nuttigen en/of een opdracht uit te voeren. De afstanden tussen deze stopplaatsen zijn kort. Eén ding is zeker; bij alle zes stopplaatsen staat gezelligheid voorop. Bent u afhankelijk van hulp? Vraag dan een familielid, buur of vriend(in) om mee te wandelen. Lukt dit niet, dan zijn de vrijwilligers er voor u. Belt u dan even vooraf naar Mary Stet (06 11092477). (Foto: Pixabay)