Zondag tulpenbollenmarkt voor handbalvereniging CSV

Castricum – Anna en Hester van de sponsorcommissie van handbalvereniging CSV stropen de mouwen op voor de clubkas. Zondag verzorgen ze van 13.00 tot 16.00 uur bij de kantine op sportpark Wouterland een tulpenbollenmarkt.

Fleurige tonnetjes met gemende tulpenbollen kunnen worden gekocht voor 5 euro per tonnetje. Een leuk kerstcadeautje voor een vriendin, buurvrouw en of collega! Betalen gaat alleen per pin. Bijna vijftig procent van de opbrengst gaat naar de club. Het geld is bedoeld voor het verduurzamen van de sportkantine. Anna: ,,We willen graag een groen(er)e kantine met zonnepanelen, energiezuinige apparaten en ledverlichting.’’

Hester vult Anna aan: ,,We staan er ook om geïnteresseerden te informeren over de sponsormogelijkheden. Het toont maatschappelijke betrokkenheid en stimuleert jeugd, senioren en de rolstoelhandballers om te blijven sporten, juist in deze tijd! We denken mee in de behoeften van de bedrijven, zoals een bordje met het bedrijfslogo in de kantine tot het zijn van de hoofdsponsor van het bekende scholenhandbaltoernooi of shirtsponsor voor meerdere jaren etc. We denken mee en bieden maatwerk.’’ Wil je verzekerd zijn van de tonnetjes tulpenbollen, dan kun je via sponsoring@csvhandbal.nl een bestelling reserveren. (Foto: aangeleverd)