Zomerse activiteiten voor peuters

Castricum – Het Peutercafé organiseert ook deze zomervakantie leuke activiteiten. Op 22 juli is het Peuterzomerfeest, dat een groot feest belooft te worden met een springkussen, schminken en nog veel meer verrassingen. Dit evenement vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur plaats bij het Peutercafé aan de Van Speykkade 61. Op dinsdag 9 augustus organiseert het Peutercafé de Dikkie Dik-activiteit, een echte poppenkast en daarna met z’n allen knutselen. Van 10.00 tot 11.30 uur is iedereen van harte welkom.

Het Peutercafé is een initiatief van Welzijn Castricum en is iedere maandag-, dinsdag- en vrijdagochtend open voor alle ouders en verzorgers met hun peuter(s). De kinderen kunnen heerlijk samen spelen, terwijl er voor de ouders een kop koffie of thee klaarstaat. Deelname aan deze activiteiten of een bezoek aan het Peutercafé is gratis! Alle kinderen tot 6 jaar zijn van harte welkom. Wel even aanmelden van tevoren via peutercafe@welzijncastricum.nl of via Whatsapp: 06 42892157.

Het Peutercafé breidt na de zomer uit naar Akersloot en Limmen. Men is op zoek naar vrijwilligers voor deze locaties. Ook Castricum kan hulp gebruiken. Heb je interesse? Kom kijken bij een van deze evenementen of neem via peutercafe@welzijncastricum.nl contact op. (Archieffoto: Hans Boot)