Zomerse activiteiten voor jongeren

Regio – De zomervakantie komt er in zicht en de eindexamens zijn bijna afgerond. Dat betekent dat het de hoogste tijd is voor jongeren om plezier te maken en te ontspannen. Vandaar dat in de gemeente Castricum weer gratis sportieve activiteiten worden aangeboden voor jongeren van 12 tot en met 25 jaar.

Van 8 tot en met 18 juni hebben jongeren in de avond de mogelijkheid om te surfen, te zeilen, te suppen, te beachvolleyballen, te mediteren en/of te trefballen. Al deze activiteiten vinden plaats in Akersloot, Castricum of Limmen. Je hoeft voor deze activiteiten geen fanatieke sporter te zijn, het mag natuurlijk wel. Wat vooral belangrijk is, is dat je je zonnebrandcrème inpakt, eventueel wat vrienden uitnodigt en dat je aangemeld staat.

Ook zin in een frisse duik of juist in een balsport? Ga dan naar de website www.sportenbewegenincastricum.nl/activiteitenaanbod-2021 en meld je aan voor één of meerdere activiteiten. De organisatoren van Team Sportservice houden zich gedurende alle activiteiten aan de maatregelen van het RIVM rondom corona. Eventuele vragen kunnen aan buurtsportcoach Winnie Assendelft (wassendelft@teamsportservice.nl) gesteld worden.

Deze activiteiten zijn mede mogelijk gemaakt door de subsidieregeling ‘Jeugd aan zet’. De activiteiten worden onder andere uitgevoerd door lokale sportaanbieders. Voor de jongere jeugd organiseert Team Sportservice iedere vakantie sportieve activiteiten. (Foto: Team Sportservice)