Zo gaan de appartementen in het Rabobankgebouw eruitzien

Castricum – In hartje centrum Castricum wordt de voormalige kantoorruimte van de Rabobank getransformeerd tot twee luxe appartementen. Eindelijk gerechtigheid voor de architect, want tijdens de oorspronkelijk bouw in 2003 zouden hier al appartementen komen, maar op het laatste moment werd het toch kantoorruimte. Nu, tien jaar later, zijn er straks alsnog twee riante balkons te bewonderen op de hoek Torenstraat/Dorpsstraat (zie impressiefoto). En van binnen wordt werkelijk alles vernieuwd (gelijk aan nieuwbouw). De woningen zijn levensloopbestendig en worden gerealiseerd met alle hedendaagse wensen en verduurzaamd met o.a. een warmtepomp, vloerverwarming en desgewenst ook vloerkoeling.

Hier uitgelicht het grootste appartement (150m2), dat naast de eigen berging ook twee eigen parkeerplaatsen heeft in de parkeerkelder en begin 2024 al turn-key kan worden opgeleverd! Teer Makelaars heeft de sleutel en laat de zee aan ruimte ‘in de bestaande situatie’ alvast graag aan alle kandidaten zien. Dus schroom niet om even binnen te lopen! Ook is er aanstaande dinsdag open huis tussen 16.00 en 17.00 uur met vrije inloop.

Makelaar Rick Martens is dan aanwezig voor alle vragen en geeft uitleg. Hij vertelt trots over dit project: ,,We geven de nieuwe eigenaar de vrijheid om de indeling nog geheel naar eigen wens te bepalen. Ook de gehele afbouw kan desgewenst voor je uit handen worden genomen, dat wil zeggen dat je bij het ontvangen van de sleutel direct kunt wonen. In de prijs meegenomen zijn glad gestucte wanden en plafonds, zo ook stompe binnendeuren, luxe sanitair en een knappe keuken als stelpost. Met een appartement van 150m2 is echt heel veel mogelijk, ik help iedereen graag, dus hopelijk tot snel!’’

Voor meer informatie over de realisatie van dit appartement kun je contact opnemen met Teer via 0251 745630, Rick via 06 83713248 of door een e-mail naar castricum@teer.nl te sturen. (Foto: aangeleverd)