Zilveren jubilaris bij AC Borst Bouw

Castricum – Dennis Bakker werd vorige week donderdag tussen de middag naar het bedrijf van zijn werkgever AC Borst aan de Castricummer Werf gelokt voor zogenaamd een bespreking. De 47-jarige timmerman werd echter door zijn directeur Cornel Borst in het bijzijn van veel collega’s getrakteerd op gebak, omdat hij een kwart eeuw in dienst was.

Het heuglijke feit kwam voor Dennis niet helemaal uit de lucht vallen, zoals hij vertelde: ,,Toevallig kwam ik er gisteren achter dat ik hier vijfentwintig jaar werkte. Omdat mijn zus mij vanmorgen via de app feliciteerde, voelde ik nattigheid. Zij kon dit namelijk alleen maar weten als er een taart besteld was bij een plaatselijke banketbakker.” De jubilaris, die vroeger in het eerste van Vitesse ’22 voetbalde, kijkt met plezier terug op zijn dienstverband: ,,Voor ik bij Borst begon op 14 oktober 1996 volgde ik hier vier jaar een leer- en werkproject. Ik koos eigenlijk voor dit vak, omdat mijn vader ook timmerman was bij dit bedrijf en ik wel eens als jochie met hem mee mocht naar een klus. Vanmiddag ga ik gewoon weer aan het werk en ik hoop het volgende jubileum ook in goede gezondheid te mogen halen!” (Tekst en foto: Hans Boot)