Zevenklappertoernooi en tennisclinic bij TV Castricum

Castricum – Van maandag 4 tot en met zaterdag 9 juli organiseert Tennisvereniging Castricum het negende Zevenklappertoernooi. Dit gezellige toernooi staat open voor iedereen; de deelnemers hoeven dus geen lid te zijn van een tennisvereniging. Het is daarom een leuke manier om kennis te maken met tennis.

In principe geldt als (enige) voorwaarde dat de deelnemers zich inschrijven als dubbel of mixed dubbel. Maar er is nu ook de mogelijkheid tot het volgen van een tennisclinic. Dus als je een keertje wilt kijken of tennis iets voor je is, bestaat ook de mogelijkheid om je zonder partner aan te melden. Zoals gewoonlijk speelt iedereen die meedoet aan het toernooi op de doordeweekse dagen weer drie keer een uur op vooraf vastgestelde tijden. Elke avond is er een dagprijs voor het dubbelteam dat tijdens de wedstrijden een – volgens de organisatie – zeer bijzondere prestatie heeft geleverd.

Op zaterdag 9 juli worden de finales gespeeld door de winnaars van de poules. Maar ook de verliezers mogen – als ze dat willen – op zaterdag nog een finale spelen. Iedere avond heeft een landenthema en zowel muziek als hapjes zijn hierop afgestemd. Op donderdag is er weer live muziek, verzorgd door de Castricumse chansonnier Eduard. Na de finales wordt op zaterdag een heerlijke barbecue verzorgd. In verband met het jubileum (negende lustrum) volgt daarna een feestelijke discoavond. De inschrijfkosten bedragen tien euro exclusief de (deels gesubsidieerde) barbecue, waarvoor de deelnemers zich tijdens de toernooiweek kunnen opgeven. Meer informatie en aanmelding via tvczevenklapper@gmail.com. De organisatie heeft er veel zin in en hoopt weer op een vol tennispark. (Foto: aangeleverd)