Zet jij Castricum op de kaart na een fotosafari bij Reisburo IMIX?

Castricum – We kunnen of gaan nog niet allemaal op reis door coronamaatregelen maar zijn het ondertussen toch. Vroeger stuurden we vaak vanaf ons vakantieadres een mooie ansicht naar dierbaren. Een gebruik dat we graag weer een nieuw leven in blazen, want hoe leuk is het om een kaartje te ontvangen! Het lokale kunstenaarscollectief IMIX nodigt dorpsgenoten en bezoekers uit op een korte trip in Reisbureau IMIX voor inspiratie, om daarna op fotosafari te gaan.

,,In de workshop gaan we op jacht naar die speciale hotspot voor de ultieme ansichtkaart 2021 van de gemeente Castricum. We worden als het ware toerist in eigen dorp en werpen een nieuwe blik op het bekende. We kijken met de ogen van een toerist en delen onze blik via onze camera. Doe mee en ga ervaren dat je nieuwe dingen opmerkt. Wie weet reist jouw resultaat straks over de hele wereld! Uit de top selectie van al het fotoresultaat stelt IMIX namelijk een mooie ansicht samen en laat deze daadwerkelijk drukken. Deze zeer unieke ansicht zal op zaterdagen in Reisbureau IMIX te koop zijn en is doordeweeks ook te verkrijgen bij Boekhandel Laan’’

Wanneer: vrijdag 9 juli van 19.00 tot ca. 21.00 uur.
Waar: we vertrekken van Reisburo IMIX, Geesterduin 5 in Castricum.
Kosten: 25 euro, een speciale coole goodiebag en koffie/thee met lekkers inbegrepen.

Voor boeken van de workshop en/of reiservaring, mail: info@imixkunst.nl. Voor actuele informatie zie Facebookpagina IMIX kunst of de website www.imixkunst.nl. (Foto: aangeleverd)