Zelf aan de slag bij Dekamarkt Uitgeest

Na anderhalve week gesloten te zijn geweest is de DekaMarkt op de Middelweg in Uitgeest weer open. De winkel is uitgebreid, flink aangepakt en voorzien van alle gemakken. Zelf je boodschappen scannen, zelf je brood snijden en zelf je sinaasappelsap tappen behoren vanaf nu tot het vaste winkelbeeld.

 

Supermarktmanager Stefan Moerbeek is zichtbaar trots: “Het is echt een prachtige winkel geworden. De winkel is uitgebreid en hierdoor is er ruimte gekomen voor nieuw assortiment. De broodafdeling is flink aangepakt en ook de bloemen en planten afdeling is onherkenbaar. We hebben een nieuwe kassa afdeling waar je nu ook gebruik kunt maken van betaalpalen na het zelfscannen en je kunt kiezen uit diverse soorten vers gebrande noten. Het wijnassortiment is flink uitgebreid en ook de keuze in non food is groter. Kun je iets niet vinden of heb je een vraag, kom dan vooral naar mij of één van mijn collega’s toe. We helpen je graag op weg!”

 

Tweede diner gratis

De komende weken is er een unieke actie bij DekaMarkt Uitgeest: een gratis tweede diner bij één van de tien geselecteerde restaurants in Uitgeest en omgeving. Stefan: “Na het inleveren van een volle spaarkaart in de winkel, ontvang je een voucher. Deze voucher activeer je via www.dekamarktdineractie.nl en vervolgens reserveer je bij één van deelnemende restaurants en smullen maar!”

 

De winkel is zeven dagen per week geopend en parkeren is gratis.