Zaterdag 17 juni: open dag bij Toonbeeld Geesterhage

Castricum – Het is zover! Op zaterdag 17 juni tussen 11.00 en 16.00 uur opent Toonbeeld Geesterhage haar deuren voor de jaarlijkse open dag. Tijdens deze open dag ontdek je alles wat het kunstencentrum van Castricum te bieden heeft aan muziek, beeldende kunst en theater. Ben je beginner of ervaren, piepjong of net wat minder jong: voor iedereen is iets leuks en uitdagends te doen en ontdekken.

Je kunt naar hartenlust de diverse instrumenten uitproberen en bespelen en kennismaken met de docenten van de muziekschool. Of je nu al een tijdje bezig bent en je vaardigheden wilt perfectioneren of juist nog helemaal geen ervaring hebt, alleen wilt spelen of in een orkest: er is altijd een passende muziekcursus of workshop.

Zelf aan de slag in workshops

De vakdocenten beeldende kunst staan klaar om je alle ins en outs te laten zien van onder meer schilderen, tekenen, etsen en keramiek. Hier kun je zelf aan de slag met verschillende technieken en materialen om zo jouw creatieve talenten te ontwikkelen. Ontdek je graag hoe het is om in het theater te staan en op een podium je grenzen te verleggen en emoties te uiten? Dan is er volop de gelegenheid om te ontdekken wat bij jou past. Peuters mogen samen met hun (groot)ouders komen swingen in een open les en kinderen kunnen zingen, dansen en acteren in de musicalworkshops.

Optredens en exposities

Natuurlijk laten cursisten en docenten van Toonbeeld zich tijdens de open dag ook zien en horen: op verschillende plekken in en rond het gebouw zijn optredens en exposities. Met zoveel leuke activiteiten mag je de open dag van Toonbeeld Geesterhage niet missen! Je vindt Toonbeeld in cultureel centrum Geesterhage aan de Geesterduinweg 7. Tot zaterdag 17 juni! (Foto’s: aangeleverd)