Yoga- en stilteweekend in de weilanden bij Oterleek

Castricum – Dit voorjaar organiseert yogadocente Carly de Wit weer een yoga- en stilteweekend in accommodatie De Bietenhaven in Oterleek. Ze licht toe: ,,Van vrijdagmiddag 24 mei tot en met zondagmiddag 26 mei komen we samen bij de Bietenhaven en genieten we van de rust en stilte tussen de weilanden. Het wordt een heel ontspannen en relaxt weekend waarin je echt tijd voor jezelf hebt. Ervaring is zeker niet nodig en de doelgroep is altijd heel divers.’’

Tijdens dit yoga- en stilteweekend staan rust, stilte en de natuur centraal. De deelnemers doen verschillende vormen van yoga, meditaties, mindfulness-oefeningen, pranayama’s (ademoefeningen) en ook twee keer een TRE-sessie (Tension Release Exercise) om nog meer tot rust te komen. Carly: ,,Elke avond is er een ‘nobele’ stilte tot na het ontbijt de volgende ochtend. Deze stilte geeft jou de kans om je aandacht naar binnen te richten en te genieten van de rust en de omgeving. Daarnaast hou ik ook erg van gezelligheid en is er na de stilte genoeg tijd om te lachen en kletsen…’’ De prijs (€385,-) is op basis van tweepersoonskamers, voor een meerprijs van €50,- heb je een 1-persoons kamer het hele weekend voor jezelf.

Gun jij jezelf een heel weekend rust en ruimte dit voorjaar? Kijk op www.carly.nl of mail naar info@carly.nl voor meer informatie. ,,Ik hoop je in mei tussen de weilanden te mogen verwelkomen. Namasté, Carly.’’ (Foto: aangeleverd)