Workshop: teken jouw huisdier met behulp van Procreate®

Castricum – Heb je de app Procreate® op je iPad en kun je hier al een beetje mee overweg? Dan is de workshop ‘Teken je huisdier’ van Plus Passie een echte aanrader. Margriet Pronk leert je hoe je een mooie tekening van je eigen huisdier (of een ander dier) kunt maken. De workshop vindt plaats op een locatie in de nabijheid van het NS-station in Castricum. In overleg is een andere locatie optioneel.

Procreate® is een teken-app voor op je iPad. Margriet Pronk: ,,Voor mij is er een wereld open gegaan toen ik deze app leerde kennen. Lekker op mijn luie stoel, op vakantie, overal waar je je iPad mee naar toe neemt, kun je tekenen. Al mijn verfspullen zijn nu de deur uit, het scheelt veel ruimte en geld. Je kunt stoppen wanneer je wilt en je gaat gewoon verder waar je gebleven bent.’’ De workshop is bedoeld voor mensen die wat meer ervaring hebben met Procreate®. Heb je nog helemaal geen ervaring, dan kun je bij Plus Passie ook een workshop voor beginners of een privéles boeken.

Wat heb je nodig?

Voor deelname aan de workshop neem je zelf je eigen opgeladen iPad mét een Apple Pencil mee. De app Procreate® dient al op het apparaat geïnstalleerd te zijn. Heb je zelf geen iPad, dan kun je die ook huren voor deze workshop, dit geef je dan aan bij aanmelding. Ook zorg je vooraf zelf voor een scherpe foto van het dier dat je wilt gaan tekenen. Het liefst al bij de foto’s op je iPad. Als dat niet lukt, neem dan een scherpe foto mee om te laten inscannen. Na afloop van de workshop ga je met een mooie kaart van de door jou gemaakte tekening naar huis. De stap-voor-stap handleiding mag je houden!

Meer weten? Ga naar https://pluspassie.nl/shop/workshop-procreate-teken-je-huisdier voor uitgebreide informatie. (Foto’s: Plus Passie)