Workshop portret met olieverf en paletmes bij Mieke Rozing

Castricum – In juni en juli kun je bij Mieke Rozing meedoen met de tweedelige workshop ‘Ik wil schilderen als… Françoise Nielly’. Een Franse kunstenares die op haar unieke wijze grote geabstraheerde portretten schildert.

Zij boetseert met olieverf en paletmes. Haar kleurgebruik en keurencombinaties zijn uniek met gebruik van fluorescerende olieverf. Daar heeft zij haar eigen recept voor en Mieke nu ook. Jij kiest een foto uit die je wilt portretteren en deze wordt voor jou op het doek van 60×60 geschetst. Je leert verschillende technieken met olieverf, kleuren combineren en vooral lekker groot werken.

De workshop vindt plaats op de zondagochtenden 25 juni en 9 juli in het Buurt- & Biljartcentrum aan de Van Speykkade 61. Meer info? Bel (06 10566887), mail (info@miekerozing.nl), kijk op www.miekerozing.nl of kom op 17 juni naar de kunstmarkt van het Castricum UIT Festival vanaf 10.30 uur bij Geesterduin/Geesterhage. Daar staat Mieke ook met een kraam aan de buitenzijde van het winkelcentrum.