Workshop ‘Licht en Plezier’

Castricum – Esther Boehmer van Welzijn Castricum organiseert de workshop ‘Licht en Plezier’. Deze workshop is bedoeld om door yoga, lachoefeningen, spirituele activiteiten en dansen contact te maken met jezelf en anderen en mensen de gelegenheid te geven te genieten en even zonder zorgen te zijn. Dat helpt om een gevoel van voldoening en geluk te ervaren.

Door te genieten van de kleine en grote pleziertjes in het leven kan stress verminderen. De mentale gezondheid verbetert hierdoor en dat verhoogt de kwaliteit van leven. Bovendien kan genieten van het leven helpen om positieve relaties op te bouwen, nieuwe ervaringen op te doen en een gevoel van dankbaarheid te ervaren. Kortom, genieten van het leven zorgt voor een evenwichtig en voldaan bestaan.

Deze workshop biedt een unieke mix aan activiteiten om zowel fysiek als mentaal welzijn te bevorderen. Verschillende trainers, zoals een yogadocent, lachspecialist, trainer oplossingsgericht werken en spiritueel expert, bieden samen een divers programma aan, dat ontspanning, lachen, spirituele activiteiten en dansen combineert.

De groepsgrootte is minimaal zes en maximaal twaalf deelnemers, om een intieme en persoonlijke sfeer te creëren. Er wordt daarom gewerkt met steeds dezelfde groep. De workshop vindt plaats op de vier woensdagen in de maand februari van 10.30 tot 12.30 uur (uitloop naar 13.00 uur) en staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in ontspanning en plezier.

Het is niet mogelijk om een losse workshop te volgen, men dient deel te nemen aan de hele serie van vier. Plaats van handeling is gebouw De Landbouw aan de Dorpsstraat 30. Aanmelden (vóór woensdag 25 januari) en/of informatie per e-mail via info@welzijncastricum.nl onder vermelding van workshop ‘Licht en Plezier’ of telefonisch via 0251 656562. (Foto: Welzijn Castricum)