Woon Weekend bij Martens Keukens & Haarden en De Kozijnen Apotheek

Uitgeest – Op zaterdag 2 oktober en zondag 3 oktober wordt door Martens Keukens & Haarden en De Kozijnen Apotheek de oktober-Woonmaand ingeluid met het Woon Weekend. In één grote showroom langs de A9 kun je alles vinden op het gebied van keukens, haarden, kozijnen, deuren en puien.

Tijdens het speciale Woonweekend zijn er verschillende extra activiteiten op de Oosterwerf 6. De bekende tv-kok René Pluijm geeft beide dagen verschillende kookdemo’s en zorgt voor lekkere hapjes tussendoor. Natuurlijk vertelt René ook enthousiast over zijn verre reizen. Voor de inspiratie voor uw nieuwe inrichting na uw verbouwing is Studio Groos er zaterdag en zondag en zorgt voor een deskundig binnenhuisadvies als u op zoek bent naar de laatste trends voor uw interieur. Naast de reguliere acties zijn er speciaal voor het Woon Weekend extra acties, zoals gratis vlieghorren bij de Kozijnen Apotheek!

De Kozijnen Apotheek

De Kozijnen Apotheek is de Profel-expert van Noord-Holland. De kozijnen en deuren van Profel worden op maat gemaakt in kunststof, aluminium of hout; alles is mogelijk en dat is uniek. Hierdoor is er altijd een product in jouw stijl en budget. De Kozijnen Apotheek heeft voor ieder huis het juiste recept. De Kozijnen Apotheek mag namens Profel een korting aanbieden op de aankoop van uw gekozen product.

Martens Keukens & Haarden

In de ruime showroom van Martens vind je inspirerende keuken- en enkele haardopstellingen. Niets is zo persoonlijk als een keuken dus het team van Martens denkt graag met je mee! Jouw droomkeuken samen realiseren binnen jouw budget is de uitdaging. Met de unieke 3d tafel ziet u snel hoe uw droomkeuken virtueel in uw ruimte wordt geplaatst. Martens bewijst met liefde voor het vak en persoonlijke aandacht, prachtige keukens binnen ieder budget gerealiseerd kunnen worden. De medewerkers zijn behulpzaam, vriendelijk en deskundig, vóór, tijdens maar ook na de aanschaf. Het eigen montageteam van beide bedrijven zorgt tenslotte voor een uitstekende plaatsing.

Bezoek de showroom van Martens Keukens & Haarden en De Kozijnen Apotheek aan de Oosterwerf 6 in Uitgeest op zaterdag 2 (10.00-17.00 uur) en zondag 3 oktober (11.00-17.00 uur).