Woningoverval, getuigen gezocht

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een onderzoek ingesteld na een overval in een woning aan het Tulpenveld in Castricum.

In de nacht van zaterdag op zondag werden rond 02.25 uur bewoners in hun huis overvallen door vermoedelijk twee vermomde mannen. Deze daders waren gewapend en bedreigden de bewoners. De bewoners werden gedwongen om geld af te geven. Na de overval zijn de daders gevlucht in onbekende richting. Bij de overval raakte niemand lichamelijk gewond.

De politie heeft direct na de melding de omgeving afgezocht onder andere met een speurhond en de afdeling Forensische Opsporing is ter plaatse gekomen voor onderzoek.

De recherche is een onderzoek gestart en is op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest van iets verdachts in de omgeving van het Tulpenveld in de nacht van zaterdag op zondag. Tussen 2.00 en 2.40 uur iets verdachts gezien in de omgeving en dit nog niet gemeld aan de politie? Of eerder een verdachte situatie gezien in de omgeving van het Tulpenveld, die te maken zou kunnen hebben met deze overval? Bel dan met de recherche in Alkmaar via tel.: 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via tel.: 0800-7000.