Wisseling van de wacht bij PartsNL

Castricum – Die wisseling behelst de wisseling van eigenaar, nadat Peter Renckens zestien jaar met veel plezier klanten aan oplossingen hielp. Als witgoed of een ander huishoudelijk apparaat stopte met werken, waren de adviezen en onderdelen van PartsNL de oplossing. Peter (65) gaat heerlijk van zijn pensioen genieten, maar niet voordat hij een opvolger had gevonden om er vooral zeker van te zijn dat die dienstverlening in stand bleef.

Door Aart Tóth

Die opvolger is de 27-jarige Tosif Fazli, die al de nodige sporen verdiend heeft in dienstverlening. Vanaf 1 juni komt u Tosif tegen achter de counter bij PartsNL op Geesterduin 64, bij de westelijke in- en uitgang van het winkelcentrum. Zowel Peter als Tosif is er alles aan gelegen de overgang soepel te laten verlopen, waar beiden alle vertrouwen in hebben. Daarbij blijven de service en het oplossingsgerichte werken onveranderd.

Vanaf deurmatten tot waterkokers, stofzuigers en koffiezetters kun je bij PartsNL terecht. Maar ook verlengsnoeren, wasmachineonderdelen tot aan stofzuigerzakken, printercartridges en keukenmachines zijn leverbaar. Ook seizoenartikelen zitten in het assortiment. Peter Renckens laat nog even weten met heel veel plezier te hebben gewerkt en veel voldoening te hebben in het oplossen van problemen voor zijn klanten, met aanvullend: ,,Daar wil ik de jarenlange trouwe klanten hartelijk voor bedanken en ik heb er vertrouwen in dat de nieuwe uitbater Tosif Fazli dat vertrouwen zal handhaven.”

Tosif Fazli verheugt zich ontzettend op zijn uitdaging klanten tevreden te stellen met vakkundig advies dan wel het helpen aan onderdelen. Met zijn opleiding in Dienstverlening en Kwaliteitsmanagement als achtergrond moet dat wel lukken, lijkt ons. Aan zijn inzet zal het niet liggen, met het motto dat alleen een tevreden klant het belangrijkste is. Je kunt Peter nog tot 1 juni bereiken en daarna Tosif via 0251 651006 of per e-mail (castricum@partsnl.nl). Afsluitend met: ,,PartsNL, jouw winkel in onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparaten.”