Wintercompetitie 2022 Biljartvereniging Castricum afgesloten

Castricum – Donderdagavond werd de wintercompetitie van Biljartvereniging Castricum afgesloten door het spelen van een finaleavond met de beste acht van het klassement. De donderdagavondgroep kent zijn oorsprong in biljartvereniging Het Steegie, die is opgericht in 1988. Sinds vorig jaar maakt deze groep deel uit van de grote Biljartvereniging Castricum.

Via een afvalsysteem werd gestreden op het groene laken, de spanning liep in sommige partijen behoorlijk op en bij enkele spelers speelden de zenuwen ook parten. Na een spannende strijd kon Gerard Veldt namens het bestuur de prijsuitreiking doen. Uiteindelijk werd Bert Zonneveld kampioen, Hans Touber (rechts) werd tweede en Rob Stet derde.

Biljartvereniging Castricum bestaat uit circa 180 leden die op nagenoeg alle dagdelen van de week spelen in het nieuwe onderkomen van het Buurt- en Biljartcentrum aan de Van Speykkade. De biljartvereniging staat open voor nieuwe leden. U kunt altijd een kijkje komen nemen, op maandagmiddag, woensdagavond en zaterdagmiddag is er altijd vrije inloop. U kunt natuurlijk ook gewoon lid worden. (Foto: aangeleverd)