Win 500 euro met Handje Contantje

Castricum – De feestdagen zijn al begonnen in het centrum van Castricum. Dat houdt onder andere in dat de meeste gezinnen meer geld uitgeven in de maanden november en december. Is het niet aan Sinterklaas- en kerstcadeaus, dan wel aan kleding om er wat feestelijker uit te zien. Ook aan alcoholische nattigheid wordt iets meer gespendeerd deze maanden. Wat is dan ook mooier om te proberen wat van die uitgaven terug te winnen.

Dat kan via de actie ‘Handje Contantje’ van het Dorpshart Castricum, verzorgd door het Ondernemersfonds, die buiten deze actie ook garant staat voor de vijf seizoenmarkten en Candlelight Shopping op zaterdag 21 december. Bij het ontvangen van ‘De Castricummer’ in de brievenbus op 6 november was het overbekende verzamelzakje bijgevoegd, waarin de kassabonnen van de aankopen kunnen worden bewaard en vervolgens worden ingeleverd. Het enige wat men hoeft te doen is de bewijzen van de uitgaven in november en december te verzamelen tot een bedrag van 500 euro. Men zal al gauw versteld staan hoe snel dat gaat. Alle ondernemingen en detaillisten in het centrumgebied met een actiesticker doen aan de actie mee, dus ook de restaurants, cafés en supermarkten. Dat is dus in de Dorpsstraat, Dorpsplein, Torenstraat, Burgemeester Mooijstraat en Stationsweg.

Lever het verzamelzakje, voorzien van gegevens, in voor 6 januari 2020 bij de Rabobank, Boekhandel Laan of Deen Supermarkt en maak kans op een van de geweldige prijzen. De hoofdprijs is 500 euro ‘Handje Contantje’, wat dan is het uitgavebedrag teruggewonnen. Verdere prijzen zijn: 250 euro ‘Handje Contantje’ en nog ruim tien prijzen van geweldige cadeaubonnen tot verrassingspakketten. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op donderdag 9 januari bij Restaurant Wier&Ga op het Bakkerspleintje. Is één verzamelzakje niet genoeg? Bij deelnemende detaillisten zijn meerdere zakjes verkrijgbaar. (Tekst en foto: Aart Tóth)