Wies en de Liefde in Cultuurkoepel

Heiloo – Onder de noemer ‘Victorie on Tour’ treedt Victorie buiten haar muren en heeft het een tour geboekt voor lokaal talent ‘Wies en de Liefde’ op een aantal bijzondere plekken in Noord-Holland. Op vrijdag 13 mei treedt de groep op in de Cultuurkoepel in Heiloo.

Wies en de Liefde is een band uit Bergen en een graag geziene gast in Victorie. Door corona heeft men de release van het debuutalbum ‘Zonderdagen’ en de releaseshow in Victorie destijds geannuleerd, maar de plaat komt er nu dan toch. Podium Victorie boekt er, naast een show in eigen pand, een mooie tour omheen. De muziek van Wies en de Liefde laat zich omschrijven als een mix tussen lyrisch geschreven, poëtische Nederlandstalige popmuziek, gevoed door folk- en kleinkunstinvloeden. Wies’ pakkende liedjes, sterke teksten en vermogen om het publiek in haar greep te houden gaan voor een reeks magische shows zorgen!

Op het gebied van talentontwikkeling ziet Victorie het als taak om talent uit de regio een podium te bieden en zichtbaar te maken voor de wereld. Een samenwerking met Wies en de Liefde in de vorm van een tour bleek een schot in de roos. ‘Zonderdagen’ wordt een luisterconcert dat de snelheid uit de tijd haalt en de haast naast het leven legt; waarin het leven en de liefde kwetsbaar worden bezongen en bespeeld door Wies en haar Mannen. Aanvang 20.15 uur. Kaarten à 14,50 euro zijn te koop via www.cultuurkoepelheiloo.nl en bij het VVV-kantoor op Landgoed Willibrordus in Heiloo.