Wies & De Liefde in Cultuurkoepel met luisterconcert ‘Zonderdagen’

Heiloo – Onder de noemer ‘Victorie on Tour’ treedt Victorie buiten haar muren en heeft het een tour geboekt voor lokaal talent Wies & De Liefde op een aantal bijzondere plekken in Noord-Holland. De Cultuurkoepel in Heiloo mag hierbij natuurlijk niet ontbreken; op zondag 19 december om 14.30 uur staat de band hier dan ook op de planken.

Wies & De Liefde is een band uit Bergen en een graag geziene gast in Victorie. Door corona werd de release van het debuutalbum ‘Zonderdagen’ en de releaseshow in Victorie destijds geannuleerd, maar de plaat komt er nu dan toch. Podium Victorie boekt er, naast een show in eigen pand, een mooie tour omheen. De muziek van Wies & De Liefde laat zich omschrijven als een mix tussen lyrisch geschreven, poëtische Nederlandstalige popmuziek gevoed door folk- en kleinkunstinvloeden.

Wies’ pakkende liedjes, sterke teksten en vermogen om het publiek in haar greep te houden gaan voor een reeks magische shows zorgen. Op het gebied van talentontwikkeling ziet Victorie het als taak om talent uit de regio een podium te bieden en zichtbaar te maken voor de wereld. Een samenwerking met Wies & De Liefde in de vorm van een tour bleek een schot in de roos. ‘Zonderdagen’ wordt een luisterconcert dat de snelheid uit de tijd haalt, en de haast naast het leven legt; waarin het leven en de liefde kwetsbaar worden bezongen en bespeeld door Wies en haar mannen. Kaarten à 14,50 euro zijn via www.cultuurkoepelheiloo.nl te koop. (Foto: aangeleverd)