Wie is wie?

Maandelijks bespreekt de vereniging Oud Uitgeest een foto uit haar databank in deze rubriek

 

Deze maand foto nr. 9158 uit de beeldbank van de Vereniging Oud Uitgeest. Een foto uit de fotobeeldbank waarvan een aantal namen bekend is. Het is vermoedelijk een foto uit de jaren vijftig. Niet duidelijk is waar deze foto genomen werd. Men denkt dat het een uitje was van een buurtvereniging omdat ze een paar mensen herkennen die in die tijd op de Meldijk woonden.  Na de bevrijding werden er overal in het dorp buurtfeesten georganiseerd. Het is bekend dat er na die tijd een aantal buurtverenigingen werden opgericht die gezamenlijke activiteiten organiseerden voor de buurtgenoten. Deze groep is misschien een voortvloeisel van deze buurtfeesten.

U ziet van links naar rechts op de voorste rij:

1. Mevrouw Deijle-Molenaar, 2. Arie? Teeling, 3. …?  4. De heer Klinkenberg. 5. Jannie IJff, 6. De heer de Jong, 7. Mevrouw Bakkum-Juffermans, 8. Jan Bakkum, 9. …?  10. Bernardus van Tol en 11. Mevrouw van Tol-Stroombergen.

Middelste rij: 12. ….? 13. …? 14. Matthieu Reulen, 15. …? 16. …? 17. Mevrouw de Jong, 18. …? 19. Mevrouw Dubbelman, 20. Mevrouw Reulen-Heijnis, 21. Mevrouw Hommes, 22. Mevrouw de Wildt? 23. …? en 24. Mevrouw IJff.

Achterste rij: 25. …? 26. Jan Deijle, 27. …? 28. …? 29. …? 30. …? 31. …? 32. Julianus Nicolaas Teijken, 33. Jan Boergonje? 34. …? en 35. Gerrit IJff.

Uw reactie kunt u kwijt op onze website: www.ouduitgeest.nl  bij Wie is wie. Hier kunt u de foto ook nog op uw scherm verder bekijken.

Daar zijn al de personen ook nog eens genummerd zodat u makkelijker een persoon zult herkennen en de juiste naam kunt doorgeven.