Wereldartiesten schitteren in Noord-Hollands Wintercircus

Regio – Hooggeëerd publiek! Let op! Want in Heerhugowaard staat deze maand een kerstcircus van wereldklasse! Het Noord-Hollands Wintercircus pakt flink uit met een familiefeest in de rijke traditie die Alex Sijm in onze regio heeft opgebouwd.

Rijke tradities zijn er om te worden voortgezet. Daarom kunt u op www.nederlandsekerstcircussen.nl vandaag al de beste kaarten bestellen voor de voorstellingen die van 23 december tot en met 8 januari worden gegeven in het Park van Luna in Heerhugowaard. Een unieke voorstelling met een geheel eigen karakter, het perfecte uitje voor de komende kerstvakantie! In Heerhugowaard treden naast een keur aan internationale artiesten – waaronder filmgrootheid King Kong (ja, inderdaad de gorilla – echt waar!) ook toppers van Nederlandse bodem op. Onze eigen topinstrumentalist Dirk-Jan Ranzijn krijgt u op de banken met een grandioos muziekfeest tussen de vliegende kanonskogel en de acrobaten door. U gaat huiveren, genieten, lachen en zich verbazen. Gun het uw kinderen en boek vandaag nog op www.nederlandsekerstcircussen.nl uw kaarten.

Op de foto:
Luchtacrobatiek van Duo Martinez in het Noord-Hollands Wintercircus in Heerhugowaard. (Foto: Nederlandse Kerstcircussen)