Wekelijkse koffieochtend: de kracht van het samenzijn

Castricum/Bakkum – Al meer dan zeven jaar organiseert Welzijn Castricum elke woensdag een koffieochtend bij hotel-restaurant Fase Fier. Tijdens deze ontmoeting tussen diverse mensen worden niet alleen hun belevenissen van de afgelopen week gedeeld, maar ook actuele onderwerpen uit de gemeente Castricum, Nederland en de wereld.

De kracht van het samenzijn

Wat deze bijeenkomsten bijzonder maakt, is de warmte van de ontmoeting. Onder begeleiding van vrijwilligers praten de deelnemers over hun denkwereld, inzichten en opvattingen. Zo wordt een sfeer van openheid en begrip gecreëerd. Daardoor ontstaat de kracht van het samenzijn.

Nieuwe verhalen

De groep is op zoek nieuwe gezichten, ook omdat nieuwe mensen nieuwe verhalen, denkwijzen en standpunten ‘meebrengen’ én dat daardoor nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan. Dus, als u nieuwe vrienden wilt maken, het leuk vindt samen koffie te drinken en van gedachten te wisselen, dan bent u elke woensdag om 10.00 uur van harte welkom bij Fase Fier aan de Van Oldenbarneveldweg 25 in Bakkum. Aanmelden is niet nodig. Koffie en thee zijn voor eigen rekening. (Foto: Welzijn Castricum)