Wandeling met natuurweetjes en muziekoptredens

Castricum – Wandel op zondag 2 oktober mee met een korte wandeling in de duinen. Onderweg geniet u van een paar muzikale optredens. Ook worden enkele natuurweetjes met u gedeeld. U eindigt de ochtend met een kopje koffie of thee bij Johanna’s Hof. Het programma is gratis, start om 10.00 uur bij bezoekerscentrum De Hoep en duurt tot 12.30 à 13.00 uur.

U wandelt op zondag 2 oktober – in de week ‘Een tegen Eenzaamheid’ – mee met de Gezond Natuurwandelgroep Castricum, die elke zondag een korte wandeling door de duinen maakt. Deze wandelingen van (ruim) een uur worden geleid door begeleiders die steeds weer een andere route uitstippelen. Onderweg vertellen ze altijd een paar interessante en leuke weetjes over de natuur. Op 2 oktober voegt men aan deze wandeling een muzikale component toe.

De Gezond Natuurwandelgroep Castricum wandelt elke zondag in de duinen van Castricum. Als u het leuk vindt kunt u dus vaker meelopen met deze groep. Dat kan zonder vooraf aan te melden en is altijd gratis. De wandelingen eindigen bij de Johanna’s Hof, waar veel deelnemers vaak met elkaar een kopje koffie drinken. Men is tevens op zoek naar enkele nieuwe begeleiders. Kijk op www.gezondnatuurwandelen.nl voor meer informatie. (Foto: Jan van Leeuwen)