Wandelbegeleiders gezocht voor wandelgroep Castricum

Wie wil het enthousiaste team van ‘Wandelen op vrijdag’ versterken en circa één tot twee keer in de maand een wandeltocht begeleiden gericht op vrouwen tussen de 20 en 50 jaar? De begeleiders zijn tijdens de wandeltochten gastvrouw en verzorgen een route. Samen met de andere begeleiders wordt een rooster gemaakt zodat ieder flexibel de vrijdagen kan plannen die uitkomen.
De start van de wandelingen is wekelijks vanaf de voorzijde van station NS om 13.00 uur en de tochten duren circa een uur. De activiteit wordt georganiseerd door Welzijn Castricum samen met Sportservice Kennemerland.
De wandeltochten richten zich op vrouwen die graag willen bewegen en die het leuk vinden een praatje met elkaar te maken. Ook worden voor de tochten nieuwe Nederlandse vrouwen uitgenodigd. Het contact met Nederlandse vrouwen en de Nederlandse taal nog beter leren spreken, is prettig voor deze groep vrouwen.
Er zijn geen kosten aan de activiteit voor de deelnemers verbonden en zonder opgave kan deelgenomen worden, zodat de groep uit een wisselende samenstelling kan bestaan.
Wie belangstelling heeft om begeleider te worden, of meer informatie wil hebben, kan contact opnemen met Irene Zijlstra van Welzijn Castricum, telefoon 0251 65 65 62 of per mail info@welzijncastricum.nl.
Inwoners die mee willen lopen met de wandeling zijn op 11 januari om 13.00 uur en daarna wekelijks (voor station NS) van harte uitgenodigd. (Foto: Pixabay)