trouwen

Waarom je wilt trouwen op het strand

PARTNERBIJDRAGE

Een van jullie is op de knieën gegaan en nu kan de echte voorpret beginnen: het plannen van jullie droomdag. Jullie ideale trouwdag begint uiteraard bij het kiezen van een mooie locatie, want die gaat het decor zijn voor een dag om nooit te vergeten. Je hebt vast al tal van opties overwogen, want de keuze is reuze; van kasteel en landhuis tot kleinschalig knus café. Heb je ook al aan trouwen op het strand gedacht? Zoek niet verder, want dit zijn de redenen waarom jullie trouwdag aan de kust gaat plaatsvinden.

Romantiek met de hoofdletter R

Wat schreeuwt er meer romantiek dan het strand? De kabbelende zee, de prachtige duinen op de achtergrond en om het af te toppen kun je er de zonsondergang als geen ander bekijken. Ja, bij trouwen op het strand is een zee aan romantiek gegarandeerd. Wellicht heeft de kust zelfs wel een speciale betekenis in jullie relatie. Het aanzoek vond er plaats, jullie wonen aan de kust, of zijn fanatieke strandgangers tijdens elke vakantie bijvoorbeeld. Zo krijgt de locatie van jullie bruiloft nog een extra speciale lading.

Een decor waar je ‘u’ tegen zegt

Met de locatie en aankleding van de bruiloft zet je direct de sfeer. Wanneer jullie het jawoord geven aan zee is er eigenlijk amper decoratie nodig, want de schoonheid van de natuur is het decor. Zie je het al voor je? Een mooi altaar in het zand met de Noordzee op de achtergrond in Castricum aan Zee. Zo ontpopt jullie bruiloft zich meteen tot een sprookje.

Een relaxte sfeer, wat wil je nog meer?

Niet alleen jullie als bijna kersvers getrouwd stel zullen de stress van de bruiloft meteen vergeten zodra je op het strand bent, ook jullie gasten wanen zich in een oase van rust. De naaldhakken mogen uit en de voeten mogen in het zand. De haren mogen waaien in de wind. En niks is zo rustgevend als het geluid van de golven. Trouwen op het strand is de meest ongedwongen manier om jullie liefde te vieren.

Het perfecte plaatje

Zo’n speciale herinnering maak je graag tastbaar met mooie foto’s, zodat jullie nog lang kunnen nagenieten. Laat het strand zich nou perfect lenen om de mooiste plaatjes te schieten. Poseer in de branding en loop samen door het zand. Of wat dacht je van een fotosessie tijdens golden hour? Dat levert stralende beelden op. Maar ook de sfeerfoto’s van de bruiloft komen er prachtig uit te zien door de bijzondere locatie.