Vrolijke boel bij de opening van het Peutercafé in Limmen

Limmen – Vorige week donderdag opende Peutercafé Limmen voor het eerst zijn deuren en dat moest gevierd worden. Het gaat om een initiatief van Stichting Welzijn Castricum. Achttien peuters en veertien (groot)ouders waren bij de feestelijke opening aanwezig. Allen genoten zichtbaar.

Door Henk de Reus

Om 10.00 uur werden de peuters en (groot)ouders welkom geheten met gebak en drinken. Hierna hield Fleur van Uhm de kleintjes bezig met spelletjes, voorlezen en dansen. Waar sommige peuters in het begin eerst de kat uit de boom keken zag je al gauw dat het vertrouwen groeide en steeds meer kinderen aan de activiteiten meededen. De aanwezige ouders en grootouders genoten zichtbaar van het plezier dat hun (klein)kinderen beleefden.

Het Peutercafé in Limmen is gevestigd in de bibliotheek en is elke donderdagochtend open van 10.00 uur tot 11.30 uur. De toegang is vrij. Aanmelding vooraf is niet nodig. De openingstijden in Castricum zijn maandag-, dinsdag- en donderdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur. Meer informatie via peutercafe@welzijncastricum.nl. (Foto: Henk de Reus)