Kerstballen

Vrolijk kerstfeest in de tuin met de Fairybell kerstboom!

PARTNERBIJDRAGE

De kerstboom is natuurlijk hét symbool voor gezelligheid tijdens de feestdagen in december. In Castricum komt dan ook op het kerkplein bij de Pancratiuskerk een groot exemplaar te staan. Wil jij nu ook zo’n grote kerstboom in je tuin hebben?

Dan zul je vast blij zijn om te horen dat de kerstboom Fairybell 6 meter lang is! Deze vlaggenmast kerstboom is makkelijk op te zetten en zorgt ook meteen voor een gezellige sfeer in je tuin. Iedereen die langs jouw tuin in Castricum loopt, ziet dus honderden glinsterende lampjes in de vorm van een grote kerstboom. Zeg nu zelf: daar raakt toch iedereen meteen van in de kerststemming! Lijkt het jou daarom ook echt superleuk om zo’n prachtige kerstboom met lampjes in de tuin te hebben? Lees dan snel verder, want hieronder vertellen we jou alles over onze favoriete kerstboom!

Kerstfeestje dankzij de Fairybell 6 meter lange kerstboom

De Fairybell is dus een vlaggenmast kerstboom. Het bestaat uit honderden lampjes die met snoeren aan een vlaggenmast zitten en samen de vorm van een 3D kerstboom hebben. Vanuit iedere hoek is de kerstboom dus even mooi om naar te kijken. Het feit dat de Fairybell 6 meter lang is, zorgt er gegarandeerd voor dat je hele tuin omgetoverd wordt tot een magisch schouwspel. Naast het esthetische aspect is een verlichte kerstboom buiten ook fijn voor degenen die op straat lopen. In de wintermaanden wordt het namelijk altijd erg vroeg donker, aangezien de zon zich maar weinig laat zien. Om de straat toch van meer licht (en een flinke dosis vrolijkheid!) te voorzien, is zo’n grote Fairybell 6 meter lange kerstboom dus een geweldige toevoeging. Deze kunstkerstboom is naast gebruik voor thuis natuurlijk ook geschikt om de buitenruimte van horeca of een bedrijfspand mee te versieren. Het nodigt klanten meteen uit om bij jou naar binnen te stappen en je maakt er een spetterende indruk mee tijdens de feestdagen!

Hoe zet je de Fairybell kerstboom in elkaar?

Laat je niet afschrikken door de hoogte van de vlaggenmast kerstboom, want de Fairybell van 6 meter is eigenlijk heel makkelijk zelf in elkaar te zetten. Om te beginnen bevestig je de metalen haak aan het masttouw en hijs je deze omhoog. Er zitten drukknopjes om de buitenste banden dicht te doen. Vervolgens plaats je de grondpinnen rond de mast op de juiste plekken met behulp van de bijgeleverde afstandsband. Je hoeft dus niet zelf te gaan rekenen wat de juiste afstand is. De zwarte banden bevestig je aan de grondpinnen en het aansluitsnoer leg je rondom de mast neer. Sluit deze aan elkaar vast met de draaistekker. Zorg ervoor dat de koppelingen de goede kant op staan. Als laatste stap sluit je de stekker aan in het stopcontact en klaar ben je!

Ander formaat vlaggenmast kerstboom? Ook dat is mogelijk!

KerstverlichtingBuiten.com verkoopt naast de Fairybell van 6 meter ook andere formaten vlaggenmast kerstbomen. Zo zijn de kleinere broertjes 2, 3 of 4 meter hoog en zijn deze uitermate geschikt als je bijvoorbeeld een kleinere tuin hebt. Mag het van jou juist allemaal wel wat groter? Dan zijn er ook exemplaren van wel 8, 10 en 12 meter hoog. Zo is er dus voor iedereen wel een mooie Fairybell kerstboom met prachtige lampjes te koop.

Duurzaam de winter in

Nu de energierekening dit jaar helaas hoger uitvalt voor iedereen, is het extra belangrijk om zuiniger aan te doen. Betekent dit dan dat je maar helemaal geen kerstverlichting moet gebruiken? Nou, niet per se. De vlaggenmast kerstboom Fairybell van 6 meter bestaat namelijk uit duurzame LED lampjes. Ondanks het felle licht die deze lampjes geven, zijn ze vele malen zuiniger dan reguliere lampjes en gaan ze ook veel langer mee. Ze verbruiken beduidend minder stroom dan je misschien zou denken: ze zijn namelijk 10 – 15 keer zuiniger. Daarnaast kun je ook een schermschakelaar gebruiken. Deze zorgt ervoor dat de lampjes vanzelf branden als het in de avond buiten begint te schemeren en automatisch weer uitschakelen als het licht begint te worden de volgende ochtend. Je hebt er dus helemaal geen omkijken meer naar. En vanzelfsprekend haal je kwaliteit in huis als je voor de Fairybell kiest. Op deze vlaggenmast zit standaard drie jaar garantie. Mocht er in het zeldzame geval dus toch iets kapotgaan binnen die twee jaar, dan wordt dit altijd snel en netjes opgelost.

Combineer de Fairybell van 6 meter met andere kerstverlichting

Kun je echt geen genoeg hebben van kerst en vind je het leuk om naast de Fairybell van 6 meter ook nog andere kerstversieringen in de tuin en rondom je huis te hebben? Dan kun je natuurlijk ook terecht bij KerstverlichtingBuiten.com. Kerst is eigenlijk hét moment van het jaar om hysterisch uit te pakken met kerstverlichting en andere versieringen. Er is tegenwoordig dan ook heel veel moois te koop en niets is te gek. Naast de kerstboom hoort bijvoorbeeld de kerstkrans ook bij de feestdagen, dus wat dacht je van een mooie verlichte kerstkrans aan de voordeur? Zo wordt iedereen die bij je aanbelt meteen feestelijk begroet. Of misschien vind je zo’n Fairybell van 6 meter een beetje teveel van het goede, maar zou je graag de struiken en hagen van je tuin willen versieren met iets feestelijks. In dat geval kun je netverlichting gebruiken en dit draperen om struiken of andere objecten in de tuin. De gevel van je huis versier je natuurlijk met ijspegelverlichting of lichtgordijnen voor een extra sprookjesachtig effect. Kortom, keuze genoeg dus!