Vrijwilligers Bedankt 2020 een tikje anders…!

Castricum – De gemeente Castricum en Welzijn Castricum willen alle vrijwilligers uit Castricum, Bakkum, Akersloot, Limmen en De Woude graag bedanken voor hun geweldige inzet in het afgelopen jaar. Wat is er in dit bijzondere jaar, met alle coronaperikelen, veel tot stand gekomen! Het vroeg (en vraagt nog steeds) veel flexibiliteit en creativiteit van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties om contacten door te laten lopen. Hetzelfde geldt voor het uitvoeren van activiteiten, aangepast aan de maatregelen. Complimenten voor alle inspanningen die van grote betekenis waren en zijn voor de inwoners uit de kernen van Castricum!

Verrassingspakket en traktatie

Het lukt dit jaar, in verband met de coronamaatregelen, niet om vrijwilligers te bedanken met een aanbod aan workshops, wandelingen en theaterbezoek. In deze Vrijwilligers Bedankt-editie kan men kiezen voor een mooi verrassingspakket (met onder meer een waardebon), of een smakelijk kopje koffie/thee met een heerlijk taartje! Deze traktatie staat klaar bij Snackbistro De Toren of in de nieuwe lunchroom in Geesterduin: Bite 2 go. In samenwerking met Winkeliersvereniging Geesterduin biedt Welzijn Castricum het pakket en de koffie/thee/taarttraktatie aan.

Inschrijving

Inschrijven kan op de site van Vrijwilligers Bedankt (www.vrijwilligers-bedankt.nl/castricum) tot en met dinsdag 20 oktober, zolang het aanbod beschikbaar is. In de week van 7 tot en met 15 november kunnen vrijwilligers het pakket of de bon voor de koffie/thee/taart ophalen. Welzijn Castricum verstuurt hiervoor de uitnodigingen. Daarop staan de plaats, datum en een tijdstip om spreiding van ophaalmomenten mogelijk te maken. Hiermee voorkomt men drukte in verband met corona.

Bel voor meer informatie met Welzijn Castricum op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur via nummer 0251 656562. (Afbeelding aangeleverd)