Vrij beschikbare e-books voor iedereen

ThuisBieb app nu beschikbaar

Castricum – Bibliotheek Kennemerwaard zet haar deuren online open. Vanaf nu is er de ThuisBieb. Een app met vrij beschikbare e-books voor iedereen. Dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Met de ThuisBieb willen de bibliotheken iedereen die thuiszit een hart onder de riem steken in deze onzekere tijd.

Nog niet iedereen is bekend met e-books. De ThuisBieb biedt de kans om kennis te maken met e-books. Via de app lees je thuis leuke boeken. Mooi, zeker nu de bibliotheken nog gesloten zijn. De ThuisBieb app bevat e-books voor jeugd, jongeren en volwassenen. De ThuisBieb is er dus voor kinderen, maar ook voor hun ouders. De brede selectie bevat voor elk wat wils: van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. En ook voor kinderen is er een leuk aanbod.

Hoe werkt de ThuisBieb?
De e-books staan in de speciale ThuisBieb-app. De ThuisBieb-app voor iOS en Android is beschikbaar in de AppStore en de Google Play Store. Wanneer de app is geïnstalleerd kun je het aanbod bekijken en titels selecteren. De app is in elk geval beschikbaar tot en met 10 mei. Op www.bibliotheekkennmerwaard.nl is meer informatie over de app te vinden. Via de link op de website kan het complete aanbod bekeken worden. (Foto: Adrienne Andersen via Pexels)