VriendenLoterij steunt Voetbalvereniging Limmen met 5.000 euro

Limmen – Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging Limmen. De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Men gaat het geld gebruiken om de bestuurskamer op te knappen.

Ronald Baars, secretaris Voetbalvereniging Limmen: ,,Ik heb ons opgegeven omdat we als bestuur al meerdere jaren vinden dat de bestuurskamer opgeknapt moet worden. We willen een nieuw tapijt, shutters én een fris verfje. Maar telkens komen er andere projecten tussendoor, dus is het er nog niet van gekomen. We zijn blij met deze benoeming en kunnen de bijdrage hier goed voor gebruiken.’’

Clubs van de Week

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich via www.clubsvandeweek.nl aanmelden.

Extra financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal veertig procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via de culturele partners van de VriendenLoterij of voor één van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt. (Foto: VriendenLoterij)