Voorverkoop jubileumboek Vitesse’22 van start

Castricum – De voorbereidingen voor het 100-jarig jubileumfeest van Vitesse’22 zijn in volle gang. Hierbij hoort natuurlijk ook een boek waarin de geschiedenis van deze dorpsclub tot leven komt. Een groep Vitesse-mensen is al geruime tijd bezig met het verzamelen van fotomateriaal en wetenswaardigheden om dit samen te voegen tot een historisch document waar velen plezier aan zullen beleven. Hierbij is gekozen voor een vorm waarin foto’s centraal staan.

Wie zal zich terugvinden op één van de vele foto’s die in de loop der jaren zijn gemaakt en wie zal hierdoor de herinneringen die daarbij horen herbeleven? Je kunt in de statistieken zien dat die ene speler toch door de trainer verkozen werd boven de andere. Wellicht ben je ook benieuwd wat de spelers, die het hogerop zochten, bij Vitesse’22 bereikt hebben. Hoeveel doelpunten hebben ze gescoord voor Vitesse’22 en doen ze nu nog iets voor de vereniging? Welke kavels en kopers hebben de veilingen tot een succes gemaakt? In het boek van meer dan vijfhonderd pagina’s wordt Vitesse’22 in 28 thema’s belicht. Zo komen de spelers en speelsters aan bod die nu nog spelen, zullen de vele vrijwilligers en ook de supporters niet ontbreken en nog veel meer onderwerpen. Kortom, het belooft een mooi overzicht te worden van 100 jaar Vitesse’22 in Castricum.

Reserveren

U kunt dit unieke boek nu reserveren. Dat kan in de webshop op de speciale website 100jaarvitesse22.nl. De kosten voor het boek bij voorinschrijving bedragen het symbolische bedrag van 22 euro. Alleen tijdens de voorverkoop heeft u de mogelijkheid om aan te geven of u een unieke gepersonaliseerde Vitesse’22-100 jaar-sticker met een naam (uw eigen naam of de naam van degene aan wie u het boek cadeau doet) in het boek aangebracht wilt hebben. Na de voorverkoop zal de prijs 27,50 euro bedragen en niet meer voorzien zijn van een unieke sticker. De voorverkoop eindigt op vrijdag 28 januari. Het boek zal tijdens de feestelijkheden in mei 2022 gepresenteerd worden en vanaf dan beschikbaar zijn.