Voortaan ook wijkontmoetingen in sportcentrum De Bloemen

Castricum – Zin in een kop koffie of thee, een praatje of mensen ontmoeten uit de buurt? Welzijn Castricum organiseert op diverse momenten en locaties wijkontmoetingen om samen te komen met buurtbewoners. Men bespreekt hier allerlei onderwerpen met elkaar; hoe was de week, maar ook actuele gebeurtenissen in het dorp, land of de wereld.

Er zijn al bestaande wijkontmoetingen op elke woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur bij Fase Fier in Bakkum (foto) en bij de Tuin van Kapitein Rommel in Castricum. Maar nu gaat men hier ook mee van start bij sportcentrum De Bloemen aan de Bloemen 71. De bijeenkomsten op deze locatie starten op 1 juni en vervolgens staat elke donderdag van 10.00 tot 12.00 een heerlijk bakje koffie klaar. De kosten bestaan alleen uit een eigen bijdrage voor de koffie of thee en aanmelden is niet nodig.

Meer weten? Mail naar info@welzijncastricum.nl of bel: 0251 656562. Volg Welzijn Castricum op Facebook en Instagram voor actuele informatie. De volledige activiteitengids is op www.welzijncastricum.nl te vinden. (Foto: aangeleverd)