Voorjaarsvakantie vieren in Huis van Hilde

Castricum – Deze voorjaarsvakantie zijn gezinnen en kinderen aan het goede adres in Huis van Hilde. De hele week zijn er leuke archeologische activiteiten te doen en wordt het thema ‘molen’ van de tijdelijke tentoonstelling ‘Beemstermolen. Toptechniek van wereldformaat’ gebruikt in workshops, voorstellingen en gezellige doe-dingen voor het hele gezin.

Een greep uit het Programma

Kindertheater Hoe werkt de Molen? Op woensdag 19 februari speelt de leerzame kindertheatervoorstelling Hoe werkt de molen? Chris woont in een molen. Als haar vader op zakenreis gaat, krijgt Chris de opdracht om de vang van de molen te halen. Maar hoe? Gelukkig weet haar hond Charlie raad. Een leerzame, muzikale en interactieve kindertheatervoorstelling voor kinderen van 3-10 jaar. Woensdag 19 februari, 15.00 uur. Duur: 40 minuten.

Ontdek mooie vondsten in het ArcheoLab. Vondsten vastpakken en er alles over te weten komen op een leuke, speelse manier. Donderdag 20 februari om 13.00 uur (8 tot en met 12 jaar) en 14.15 uur (4 tot en met 7 jaar).

Workshop in Hildes Atelier: volg de workshop en maak een eigen wandtegeltje. Dinsdag 18 februari 13.30 – 16.00 uur.

Voor alle activiteiten geldt: ‘vol is vol’ en alle activiteiten zijn gratis na entree. Kijk voor meer informatie en het uitgebreide programma op: www.huisvanhilde.nl.

(Foto: aangeleverd)