Voorinschrijving Huttenweek

In de zomervakantie is er weer huttenweek in Uitgeest. Van maandag 10 augustus tot en met vrijdag 14 augustus kan er weer volop getimmerd worden op het terrein aan de Binnenkruierstraat. Omdat er elk jaar weer meer kinderen mee willen doen dan we kwijt kunnen op het terrein is er weer een voorinschrijving.

Deze voorinschrijving is dit jaar anders dan de voorgaande jaren. Je hoeft niet meer naar het speeltuingebouw te komen. Ook de Huttenweek gaat met zijn tijd mee en de voorinschrijving zal dit jaar via de website www.huttenweek.nl plaatsvinden.

Op dinsdag 19 mei om 09:00 gaat de voor inschrijving op de website open en op 20 mei om 20:00 uur gaat de inschrijving weer dicht. Er is dan de mogelijkheid om jezelf individueel, of met een groepje in te schrijven voor de huttenweek van 2015.

Uit alle voorinschrijvingen die dezelfde avond voor 20:00 volledig zijn ingevuld en zijn binnengekomen op de website van de Huttenweek worden 350 kinderen geloot die mee kunnen doen aan de huttenweek van dit jaar.

De uitslag van deze loting zal donderdag 21 mei op de website www.huttenweek.nl verschijnen. De uitslag van deze loting zal ook verschijnen in de Uitgeester courant van woensdag 27 mei.

Donderdag 28 mei van 19:00 uur tot 20:30 uur volgt dan de definitieve inschrijving. De groepen die zijn ingeloot dienen  zich dan op het aangegeven tijdstip te komen inschrijven. Definitief inschrijven kan alleen door de ouders of verzorgers (kinderen mogen best mee hoor) in het speeltuingebouw. Gewerkt wordt met een digitaal inschrijfformulier dat je thuis digitaal in de pdf al kan invullen en printen. Op de website staat een tijdsindeling van hoe laat welke nummers verwacht worden. Tijdens de definitieve inschrijfavond hoeft het zelf geprinte formulier alleen nog maar ondertekend te worden door een van je ouders of verzorgers.

De Huttenweek is bestemd voor kinderen woonachtig in Uitgeest, en deelnemend aan het Basisonderwijs. Je kan inschrijven als je in groep 5 t/m 8 in het schooljaar 2014/2015 zit.
De bijdrage in de kosten die de organisatoren voor dit jaar vragen is 20,00 per deelnemend kind.