Voorbereidingen Castricums Smaakmakers Festival zo goed als afgerond

Castricum – Er zit nogal wat werk in het organiseren van een groot evenement als het Castricums Smaakmakers Festival. Op 2 en 3 september bruist het dorpshart van Castricum weer volop, net als in 2022. Alle artiesten zijn besproken – met enige verrassingen – de horeca is geregeld en ook de aanvullingen met foodtrucks, poffertjes, suikerspin, et cetera is voor elkaar.

Ondanks dat er wat ‘beren op de weg’ waren, is het allemaal naar tevredenheid opgelost. Kortom, het feest kan beginnen! De organisatie gaat ervan uit dat de tweede editie van dit evenement net zo’n groot succes gaat worden als in 2022, ondanks een iets andere indeling. Natuurlijk zullen de weersomstandigheden bepalend zijn om er een succes van te maken, waar de organisatie in ieder geval van droog weer uitgaat.

Wat betreft de uitbaters van drankjes en hapjes moesten er zelfs teleurstellingen verwerkt worden vanwege overaanbod. Daarbij natuurlijk de horeca vanuit Castricum zelf, zoals Annapurna met heerlijke Nepalese hapjes, Het Eethuysje, restaurant Carter en Tasca, clubMariz en Pasta Prima. Bij het dansen en hossen moet natuurlijk de dorst gelest worden, hetgeen uitstekend kan gebeuren bij de vele biertaps van verschillende merken, wijnbars en natuurlijk frisdrank.

Wat alleen nog rest is om zaterdag 2 en zondag 3 september met stip te noteren in de agenda of kalender en de familie mee te nemen. (Foto: aangeleverd)