Volwassenensportpas

Met de VolwassenenSportPas (VSP) biedt Team Sportservice Kennemerland volwassenen de mogelijkheid kennis te maken met verschillende sporten. Iedereen van 18 jaar en ouder die in de gemeente Castricum of Heemskerk woont kan voor 5 euro, vier keer meetrainen bij een vereniging of organisatie. Dit is zonder verdere verplichtingen. Men komt dus niet direct voor hoge kosten te staan, zoals kleding, materiaal en contributie. Lid worden kan vervolgens natuurlijk altijd.

Er kan o.a. ingeschreven worden voor rugby, handbal, squash, zumba, volleybal, diverse vechtsporten, yoga, basketbal en veel meer. Iedereen die een nieuwe sport wil uitproberen, zijn of haar oude sport wil oppakken of gewoon meer wil bewegen kan meedoen. Aanmelden voor de VSP kan via Team Sportservice Kennemerland. Ga naar de www.teamsportservice.nl/kennemerland en klik op de groene JSP/VSP button. Op de website zijn alle deelnemende verenigingen te vinden en is meer informatie over de sporten te vinden. Inschrijven voor blok 1 kan van 22 september tot 16 oktober, uitsluitend via de website. De lessen worden gegeven in week 44 t/m 47, dit is de periode na de herfstvakantie. Verderop in het (school)jaar volgen een tweede en derde VSP blok.

Op de website worden alle activiteiten aangekondigd, zoals het project Fit en Vitaal 60+, de beweegspreekochtend en uiteraard activiteiten voor de jeugd. (Foto: aangeleverd)