Volleybalvereniging Croonenburg straalt op Zomerbraderie

Castricum – De Zomerbraderie zorgde afgelopen zondag voor een bruisende sfeer en levendigheid in het dorp. Te midden van de feestelijke drukte sprong Volleybalvereniging Croonenburg eruit met hun opvallende aanwezigheid en enthousiasme om nieuwe leden te verwelkomen.

De vereniging had een gezellige, versierde plek waar bezoekers konden deelnemen aan een leuke volleybaloefening. In duo’s konden enthousiastelingen over het net spelen en maakten ze kans op smakelijke prijzen van ijssalon De Roset. De activiteit trok de aandacht van jong en oud; 32 tweetallen namen de uitdaging aan. De winnaars behaalde een indrukwekkende reeks van 161 opeenvolgende overslagen. Kinderen hadden daarnaast de kans om zich te laten schminken.

Kiki Lambrecht wist de kinderen om te toveren tot Spiderman, tijger, karakter uit Paw Patrol en andere mooie creaties. (Foto: aangeleverd)

Terwijl de braderiebezoekers genoten van de verschillende stands, attracties en kleedjesmarkt, benutte Volleybalvereniging Croonenburg de gelegenheid om nieuwe leden te werven specifiek voor Dames 2. Dit team speelt in de tweede klasse en traint op maandagavonden om 19.00 uur in Sporthal de Bloemen. De vereniging nodigt enthousiastelingen uit om drie gratis proeftrainingen bij te wonen en te ontdekken wat Dames 2 te bieden heeft.

Met hun dynamische aanwezigheid, leuke activiteit en toewijding aan het verwelkomen van nieuwe leden, heeft Volleybalvereniging Croonenburg de Zomerbraderie in Castricum zeker verrijkt. Hun inzet toont niet alleen hun passie voor volleybal, maar ook hun verlangen om sportiviteit en gemeenschapszin te verspreiden.