Volleyballen met filmthema tijdens ‘Rammaarraak-toernooi’ bij Croonenburg

Foto boven:
Teams in actie tijdens het Rammaarraak-toernooi. (Foto: Tom Roeling)

Castricum – Na vier jaar wachten was het eindelijk zover: Volleybalvereniging Croonenburg is smashend het nieuwe jaar in gegaan met het Rammaarraak-toernooi. Het toernooi was een groot succes: er hadden zich 19 teams aangemeld waardoor vier poules gemaakt konden worden. Er werden leuke potjes gespeeld en de sfeer zat er goed in.

Het thema van de avond was: je favoriete film! Dit was goed terug te zien in de sporthal. Deze was omgetoverd tot een filmstudio/bioscoop mede dankzij de filmposters die bioscoop Corso ter beschikking had gesteld. Meerdere teams hadden zich verkleed binnen het filmthema. Het team ‘Titanic Beach’ ging met de prijs voor ‘best verkleed team’ naar huis. De nummers 1 en 2 van elke poule werden ook in de prijzen gezet. Daarnaast konden nog leuke prijzen gewonnen worden tijdens de loterij die gesponsord werd door verschillende bedrijven uit Castricum. De avond werd afgesloten met een groot feest onder begeleiding van DJ Patrick de Groot. Croonenburg wil iedereen bedanken voor alle gezelligheid en de prijzen die gesponsord zijn door de bedrijven uit Castricum.

Kiki Lambrecht (links) en Anna de Groot, beiden betrokken bij de organisatie van het Rammaarraak-toernooi. (Foto: Kieran Grapendaal)