Volleybalclinics in de herfstvakantie

In de herfstvakantie verzorgt volleybalvereniging Croonenburg een funvolleybalclinic voor de jeugd van 3 tot 6 jaar en een smashbalclinic voor de kinderen van 7 tot 12 jaar. Croonenburg doet dit elke schoolvakantie in samenwerking met sportservice Kennemerland.
Goed leren bewegen is heel belangrijk én ontzettend leuk. Daarom biedt Volleybalvereniging Croonenburg voor deze leeftijdsgroep speciale beweeglessen aan waarmee de kinderen het Nijntje Beweegdiploma kunnen behalen. Onder de noemer Funvolley leren de kinderen op een toegankelijke en speelse manier alle basisbeginselen van bewegen. Het plezier in bewegen staat voorop. De beweeglessen worden gegeven door een gecertificeerde trainster.
In de herfstvakantie organiseert Croonenburg een clinic Funvolley. Tijdens deze clinic maken de kinderen kennis met deze speelse manier van bewegen en worden de ouders geïnformeerd over het Nijntje Beweegprogramma.
Het logische vervolg op funvolley is smashbal. De deelnemers aan de smashbalclinic leren meteen de bal hard te smashen. Jongens maar ook meisjes vinden dat toch het meest spectaculaire ding van het volleybal. De clinic speelt daar op in. Daarnaast wordt er veel bewogen en plezier gemaakt.
De funvolleyclinic is op maandag 22 oktober van 10.00 tot 11.00 in Sporthal De Bloemen. Om 11.00 zal de trainer belangstellende ouders extra uitleg geven over het Nijntje beweegprogramma. De smashbalclinic is eveneens op maandag 22 oktober maar dan van 11.00 tot 12.30 uur. Na afloop zorgt de sporthal De Bloemen voor een glaasje limonade voor alle deelnemers. De deelname is gratis. Voor meer info over volleybal: www.croonenburg.nl (Foto: aangeleverd)