Voetballen in zomerperiode bij FC Castricum

Castricum – Sinds 1 juli is normaal spelcontact weer toegestaan voor alle leeftijden. Dit houdt in dat iedereen weer kan voetballen, zonder hierbij rekening te houden met het bewaren van anderhalve meter afstand tot elkaar. Veel sporters en voetballers hebben maanden lang hun sport niet kunnen beoefenen, maar door versoepeling van de maatregelen is dit nu weer mogelijk. Daarom stelt FC Castricum gedurende de zomermaanden het complex op dinsdagavond voor iedereen open om een balletje te kunnen trappen op het kunstgrasveld.

In de periode tot halverwege augustus is iedereen op dinsdagavond van harte welkom om lekker te komen voetballen bij FC Castricum op Sportpark Noord End. Of je nou lid van de club bent of niet, iedereen is welkom. Om 19.15 uur zullen de hekken van het complex geopend worden, waarna om 19.30 uur de bal kan gaan rollen op het kunstgrasveld. Rond 21.00 uur zal het fluitsignaal klinken ter afsluiting. Vanuit FC Castricum is een coördinator aanwezig om toe te zijn op het naleven van de maatregelen. Immers, tijdens het sporten hoef je geen afstand te bewaren, maar vooraf en na afloop is dit nog steeds wel het geval. De kantine zal overigens niet geopend zijn.

Iedereen die dit jaar thuis vakantie viert of als toerist in Castricum is en de conditie op peil wil houden, is van harte welkom bij FC Castricum aan De Bloemen 71a. (Foto: aangeleverd)