Vocal Tour in De Oude Keuken

Castricum – Nu door de veranderende weersomstandigheden het buitenpodium van De Oude Keuken in Bakkum plaats maakt voor de zaal, is voor zondag 13 oktober het Castricumse koor Vocal Tour geprogrammeerd.

In oktober 2015  fuseerden de toenmalige koren Tourdion en Vocal Choice tot het huidige 4-stemmig gemengd koor Vocal Tour. Met veel enthousiasme zingt het koor elke woensdagavond in een zaal van Toonbeeld in Geesterhage in Castricum. De leden komen uit Castricum, Akersloot, Heemskerk en zelfs Alkmaar. Er worden zowel licht klassieke als populaire liederen gezongen. Ook wereldmuziek komt af en toe voorbij.

Bij het koor staat plezier in zingen voorop. Het steeds verbeteren van het eigen niveau staat op een stevige tweede plaats. Gezamenlijk volgt het koor af en toe workshops  bijvoorbeeld ‘ademhalingstechniek’ of ‘verschillende zangstijlen’.

Met dit optreden wordt de lustrumviering van dit gezelschap op informele wijze ingeluid. Het koor staat onder de enthousiaste leiding van Paul Hanrath en wordt op de piano begeleid door Yuliya Ponomaryova. Het optreden begint om 15.00 uur. De toegang is gratis. (Foto: aangeleverd)