Vloerenactie bij Ton Scholten

Uitgeest – De hele maand juni geeft Ton Scholten twintig procent korting op alle vloertegels voor hal, keuken, woonkamer en toilet. Een buitenkansje, aangezien alle materialen continu duurder worden. Besteld in juni 2022 en uiterlijk afgeleverd in december 2022.

Bij Ton Scholten zijn alle stijlen vloertegels te zien, voelen, belopen en snel leverbaar. Van kleine Winckelmans tegels tot de XXL-tegels in betonlook, of juist een combinatie ervan. Alles is mogelijk. Nog nooit is de keuze van vloertegels zo divers geweest als dit jaar. Heeft u al eens houten keramische tegels overwogen? De warme uitstraling van hout, de natuurlijke kracht van gebakken klei. Wilt u een houten vloer, maar heeft u er genoeg van deze in de was te zetten of ergert u zich aan de krassen of vlekken erin? Kies dan voor de nieuwe keramische tegels van Ton Scholten. Innovatief, eenvoudig te verwerken, in diverse stijlen, maten en kleuren beschikbaar, eenvoudig schoon te houden en vocht- en krasbestendig. Kortom… een topper van een tegel. Dit product gaat de wereld van de houten vloeren op z’n kop zetten.

Diverse uitvoeringen

De tegels zijn geschikt voor iedere ruimte in een huis, kantoor of horecagelegenheid, en tevens perfect geschikt voor natte ruimtes, zoals badkamers, sauna’s, relaxruimtes, zwembaden en andere plaatsen waar het traditionele hout wordt afgeraden in verband met water en vocht. Houdt u van een industriële of juist rustige look, kiest u dan voor de matte betonlook-tegels in diverse aardetinten in XL- of XXL-formaat. Gaat u voor de Scandinavische look of de juist wat rustiekere look? Een mooie terracotta, travertino, terrazzo of Marokaanse vloer? Alles is mogelijk en nu extra voordelig tijdens de vloerenactie. Kom in de showroom van Ton Scholten de vloeren zien, voelen en belopen. De meeste tegels liggen verwerkt op de vloer of op een paneel.

Duurzaam en stijlvol

Wist u dat een tegelvloer duurzaam is in gebruik, en bovendien antiallergisch, hygiënisch, praktisch is en zorgt voor een stijlvolle uitstraling van uw woning? De vloer kan worden voorzien van elektrische vloerverwarming, wat in combinatie met zonnepanelen aan de CO2-uitstoot van uw woning een positief effect heeft. Kom langs en ervaar de mogelijkheden. Ton Scholten Tegels & Sanitair is gevestigd aan de Westerwerf 2 in Uitgeest. Bel 0251 319101 of kijk op www.tonscholten.nl voor meer informatie. (Foto: aangeleverd)