Vitesse ’22 Meiden O10-1 winnen Ajaxshirts

Castricum – Gisterochtend was een mooie ochtend voor de meiden van Vitesse ’22 O10-1. Ze behaalden niet alleen de tweede plek in het Zilveren Herttoernooi, maar kregen tot hun verrassing ook nog eens officiële Ajaxshirts.

De meiden zaten in een poule van vier teams met HSV, Jong Holland en FC Castricum. Eén gewonnen wedstrijd en twee keer gelijkspel leverde ze een mooie tweede plek op. De shirts zijn gewonnen door één van de moeders van de teamleden. Er was een wedstrijd via de website van Ajax. Meerdere dames hadden namens het team ingeschreven, maar na loting bleek dat Kim Regts de gelukkige was. Dus waren er, als afsluiting van het toernooi, ineens de Ajax shirts voor de meiden.

Leuk ook was het bijgesloten briefje van AFC Ajax: ,,Bedankt dat jullie hebben meegedaan aan de winactie. Nu kunnen jullie met het hele team in het Ajax- vrouwenshirt spelen. Veel succes!’’

Op de foto, van links naar rechts:
Babette, Madelief, Deseat, Pien, Frieda, Valesca, Bente, Victoria en Senna. Achteraan winnares van de shirts Kim. (Foto: aangeleverd)