Vitesse ’22 heeft trainersstaf selectieteam voor komend seizoen rond

Castricum – Met de ondertekening van de contracten is de trainersstaf van Vitesse ’22 voor het eerste selectieteam voor seizoen 2023-2024 definitief. Arjan de Zeeuw tekende bij als hoofdtrainer, hij wordt versterkt door assistent-hoofdtrainer Wouter Blokdijk, nu nog hoofdtrainer bij Meervogels ’31. De trainers gaan complementair samenwerken vanuit de ambitie om het eerste elftal een bestendige positie te geven in de eerste klasse. Wouter: ,,Ik ben blij dat Vitesse mij de kans geeft om mijn carrière bij die club voort te zetten en verheug mij op het samenwerken met Arjan.’’ Arjan: ,,Ik vind het fijn dat de club het vertrouwen in mij uitspreekt om ook met Wouter de volgende stap te maken in de verdere groei naar een volwaardige en kwalitatief sterke selectie.’’

Op de foto:
Trainer Arjan de Zeeuw (links) en zijn nieuwe assistent Wouter Blokdijk (rechts) tekenen onder het toeziend oog van voorzitter a.i. Gert Stoppels (midden) de contracten. Op de achtergrond Jan Oldenhover (TC) en Fons Lute (penningmeester). (Foto: Vitesse ‘22)