Vind je droomsport met de Jeugdsportpas

Met de Jeugdsportpas (JSP) in de gemeenten Castricum en Heemskerk, uitgevoerd door Team Sportservice Kennemerland, hebben kinderen nu de kans om vrijblijvend kennis maken met een sport naar keuze. Kinderen die naar de basisschool in Akersloot, Castricum, Limmen of Heemskerk gaan of in deze plaatsen wonen, kunnen zich nu inschrijven voor blok 2 van de JSP. Wie weet vinden zij wel hun droomsport.

Ontdekken of je talent hebt voor turnen, korfbal of breakdance? Nieuwsgierig naar wat je doet bij aikido, scouting of kids workout? Of benieuwd of je volleybal, judo of tennis leuk vindt? Doe dan mee met de JSP. Team Sportservice Kennemerland biedt met de JSP kinderen uit groep 1 t/m 8 de mogelijkheid kennis te maken met een sport, zonder verdere verplichtingen. Voor € 5,- kunnen kinderen vier lessen meedoen met een sport naar keuze. Er kan onder andere ingeschreven worden voor hierboven genoemde sporten, maar ook voor voetbal, dansen, schaken, twirlen, schermen en heel veel meer. Ga naar de website www.teamsportservice.nl/kennemerland en klik op de groene JSP knop voor het volledige aanbod. Inschrijven voor blok 2 kan van 7 december tot en met 9 januari, uitsluitend via de website. De lessen van dit blok starten in de week van 21 januari.

Op de website worden ook regelmatig andere leuke activiteiten aangekondigd, zoals de gratis sportinstuiven en sportclinics in de schoolvakanties, houd deze dus goed in de gaten! (Foto: aangeleverd)