Vind je droomsport met de Jeugdsportpas

Met de Jeugdsportpas (JSP) in de gemeenten Castricum en Heemskerk, uitgevoerd door Team Sportservice Kennemerland, heb je nu de kans om vrijblijvend kennis maken met een sport naar keuze. Kinderen die naar de basisschool in Akersloot, Castricum, Limmen of Heemskerk gaan of in deze plaatsen wonen, kunnen zich nu inschrijven voor blok 3 van de JSP. Wie weet vind je wel jouw droomsport!
Wil je ontdekken of je talent hebt voor tennis, rugby of turnen? Benieuwd of je trampolinespringen of atletiek leuk vindt? Of nieuwsgierig naar wat je doet bij krav maga, twirlen of hangmat yoga? Doe dan mee met de JSP. Team Sportservice Kennemerland biedt met de JSP kinderen uit groep 1 t/m 8 de mogelijkheid kennis te maken met een sport, zonder verdere verplichtingen. Voor € 5,- kun je vier lessen meedoen met een sport naar keuze. Er kan onder andere ingeschreven worden voor hierboven genoemde sporten, maar ook voor voetbal, dansen, judo, schaken, handbal en heel veel meer.
Ga naar de website www.teamsportservice.nl/kennemerland en klik op de groene JSP knop voor het volledige aanbod. Inschrijven voor blok 2 kan van 5 tot en met 25 april, uitsluitend via de website. De lessen van dit blok starten na de meivakantie.
Op de website worden ook regelmatig andere leuke activiteiten aangekondigd, zoals de gratis sportinstuiven en sportclinics in de schoolvakanties, houd deze dus goed in de gaten! (Foto: aangeleverd)