Vijftig jaar tuinplantencentrum Loef

Velserbroek – Tuinplantencentrum Loef bestaat al ruim vijftig jaar. Dat wil dus zeggen vijftig jaar een bron van inspiratie, service, uitstekende kwaliteit, ruime voorraden en deskundig advies aan hoveniersbedrijven en particulieren. En dat alles in een gezellige, no-nonsens-sfeer met heel veel persoonlijke aandacht voor hun klanten.

Dat moet natuurlijk gevierd worden op een speciale manier. Dat gebeurt dan ook tijdens de tuininspiratiedagen in het weekend van 8, 9 en 10 juni aanstaande. Tijdens die dagen zijn er heel toepasselijk vijftig thema’s in het groen te zien van plant- en boomsoorten. Zo zijn er verschillende productpresentaties en zijn er meerdere tuinkamers gecreëerd met onder andere onderstaande thema’s: Duintuin, Oosterse tuin, pluktuin / fruittuin, vergeten vaste planten, daktuin, prairietuin, een presentatie meerstammige bomen en mediterrane bomen en planten. Voor iedere tuin, smaak, huis en ook gezinssituatie volop inspiratie dus. Op het terrein van 10.000 m2 staat een grote voorraad tuinplanten, zodat u uw groene tuinplannen direct in uw eigen tuin in de praktijk kunt brengen. Zoals altijd staat het hele team klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.

Op deze dagen is Loef geopend vanaf 08.00 uur ‘s morgens tot 17.00 uur ‘s middags. Indien mogelijk graag op de fiets komen in verband met de beperkte parkeerruimte. Uw groene aankoop kan in de week na de tuininspiratie dagen eventueel bij u thuis worden afgeleverd met de eigen bezorgdienst. www.tuinplantencentrumloef.nl. Rijksweg 255, Velserbroek.

Op de foto:
Ben Crezee in één van de inspirerende tuinopstellingen. (Foto: Jeroen van Duijn)